Om oss

Når man skal lese en blogg, vil man jo gjerne vite litt om hvem som egentlig står bak den, så hvem er vi hos Drangedal-ski.no? Allerede ut fra navnet kan du vel gjette deg til hva vi interesserer oss for, ski. Vi er ikke akkurat den første bloggen som har skrevet om emnet, ski er tross alt en populær sport. Likevel mener vi at vi klarer å bringe med oss noe nytt, for her hos oss legges det utrolig mye arbeid og kjærlighet i hver eneste artikkel. Dette er nettopp fordi vi ønsker at du skal kose deg når du leser artikler her hos oss. Selvfølgelig er også alle artiklene du finner her skrevet av mennesker som faktisk engasjerer seg for ski, for man ønsker jo gjerne at forfatteren bak artiklene selv bryr seg om temaet, og det kan vi garantere her. Entusiasmen vår håper vi gjenspeiles godt i artiklene våre, for det er jo akkurat det vi er, skientusiaster. Dette er bloggen av skientusiaster, for skientusiaster, det bli stort bedre?

Her hos oss vil du finne svaret på en rekke ting du kanskje lurer på, eller ikke lurer på, i forbindelse med ski. Her er det informasjon om en rekke skiklubber, i tillegg til masse morsom fakta om flere forskjellige grener innenfor skisporten. Enten du er en hyppig skigåer, eller om du foretrekker å nyte det fra varmen og komforten i din egen stue, så har vi noe for deg. Her er det artikler for enhver smak, både artikler om betydningen av sponsoravtaler og hvordan enerettsmodellen begrenser dem, og artikler om skikonkurranser. Det er ingen grunn til å nøle, for her er det virkelig noe for enhver smak, og vi kan nesten garantere at du vil finne en artikkel som passer deg.

Da var det vel egentlig ikke særlig mye mer å si om oss, men siden vi har lykkes i å holde på oppmerksomheten din helt hit, så kan du kanskje vurdere å prøve ut en artikkel eller to? Alt i alt er dette som Edens hage for en ski-elsker. Et sted hvor du kan få lese om det du virkelig brenner for, vel vitende om at den som har skrevet materialet er minst like engasjert som deg. Nå skal vi ikke holde deg unna lesingen mer, for nå kan du vel nesten ikke vente? Kom igjen, velg en hvilken som helst artikkel, og god lesing.